Op het landgoed van Boerderij de Vrije Geest

Mijn naam is Petra. Ik werk alweer 5 jaar op boerderij de Vrije Geest. Ik heb hier al veel mogen leren en ontdekken van en over de natuur en over de energiecirkels en de werking daarvan. Op dit prachtige landgoed, dat is aangelegd door Jaco de beheerder en mijzelf in intense samenwerking met de spirituele wereld, mag ik de kennis van de natuur en de werking van de energiecirkels gaan weergeven door middel van healings en consulten.

Het land van de grote wei is opgebouwd uit allemaal energieplaatsen. Zo heb je bijvoorbeeld een energieplaats van de wijze vrouwencirkel wat ook wel de heksencirkel wordt genoemd. Daar kun je letterlijk transformeren, oude levens loslaten en inzicht krijgen in waarom je dit mocht meemaken, en de wijsheid meenemen in dit leven. Deze transformatie kan op diverse energiecirkels plaatsvinden. Ik mag je met mijn spirituele team en jouw gidsen daarin begeleiden op dit prachtige spirituele landgoed te Toldijk op boerderij de Vrije Geest.

Op deze weide is ook de innerlijke kind cirkel, wat inhoudt: waarom werd ik niet gezien, waarom werd ik niet gehoord en wat betekent dit voor mijn ziel nu en wat mag ik hier van leren.


De prachtige groene vlam van genezing en straal van waarheid

Eén van de Zeven Heilige Vlammen, die hier echt op het land aanwezig is. De meester van deze vlam is meester Hilarion.

De bijbehorende chakra is het derde oog. De engelen van deze vlam zijn Rafaël en Maria.


De cirkel van Egypte

De piramides? Wie voelt niet de magie van deze mooie gebouwen. Wat betekenen ze voor jou?

De cirkel van de draken

Prachtige bewuste meesters van Draconië die jou graag willen helpen en waar je mee mag samenwerken.


Engelencirkel

Maak contact met jouw persoonlijke engel of maak contact met één van de engelen van de Zeven Heilige Vlammen.

Chakrapad

Verder is er om de boerderij ook een prachtig chakrapad waar je alle chakra’s kunt invoelen en hun betekenis die ook weer verbinding hebben met de zeven heilige vlammen en hun betekenis.


De "ik ben" energie

De energie die je weer verbindt met je eigen goddelijke afstemming die je bent. De natuur- wezens, denk maar eens aan kabouters, elfen, water- en luchtwezens die op deze aarde zo hard werken en waar je contact mee kan maken om weer contact met jezelf te maken. Wat aarde en natuur ook alweer inhoudt?

We vinden het heel gewoon dat het er is, maar wat wil het ons nu vertellen. We lopen er langs en doorheen, maar wie staat er nu echt bij stil?


Workshop de Zeven Heilige Vlammen

Jaco en ik geven samen een workshop in de Zeven Heilige Vlammen. Zo kom je ook weer dichter bij jezelf en leer je wie je bent en waar je staat in jouw bewustzijn en wat je nodig hebt om nog verder te groeien in jouw zielsafstemming die ook weer de weg is naar huis.

Je bent tenslotte op aarde gekomen om je bewust te worden van je goddelijke ziels afstemming.

We leven nu in 5D en we mogen nu groeien en dit beseffen als nooit tevoren. Voor verdere informatie en uitleg over de workshop Zeven Heilige Vlammen zie "Ascensielessen". Met vriendelijke groet, Petra


Consultafspraak

Voor een afspraak kunt u bellen op dinsdagmiddag of woensdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Telefoon Petra voor het maken van een afspraak: 06 - 11 49 90 59. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier.

 Het tarief is 80 euro voor 1 uur en 15 minuten.

Ik ben op de boerderij aanwezig voor consulten en healings op de volgende dagen:

  • 7 en 8 mei 2024
  • 14 mei 2024
  • 4 juni 2024

Praktijkruimte Petra: Wolfsstraat 3, 7227 DP Toldijk (geen pin aanwezig)