Welkom in de nieuwe tijd! We gaan onszelf en de wereld steeds meer vanuit een vijf dimensionale perceptie zien. Onze wereld wordt steeds groter en ruimer. We beseffen allang dat er meer is tussen Hemel en Aarde en dat we er niet meer alleen voor staan. De Spirits willen steeds dichter bij ons komen en wij mogen die handaanrijking vastpakken.

Elke dag overspoelen vanuit de scheppingsbron de energieën van de Zeven Heilige Vlammen de Aarde. Wanneer je bewust hierop afstemt en deze bewust in je opneemt zullen deze energieën krachtig door je heen stromen en je scheppingskracht doen toenemen. Ze werken heilzaam, evenwichtig en helend.

De ascensie-workshopdag is er voor bedoeld om je trilling te doen verhogen (ascenderen) en daar waar nog onevenwichtigheid is in balans brengen. De stralen zullen tijdens deze dag door jouw heen werken en je zult de energieën van de Meesters letterlijk ervaren. Oude wonden zullen getransformeerd en getransmuteerd worden en krachtige helende energie komt ervoor in de plaats. Je gaat in contact komen met jouw eigen Ik Ben energie. De mannelijke en vrouwelijke God en Godin in jou!

* De stralen in je opnemen zal je op een heel krachtige manier helpen om de energieën in je chakra's, die overeenkomen met de stralen, in balans te brengen, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Op je weg naar verlichting zal je alle zeven hoofdstralen - en later ook de vijf nog geheime stralen - in balans moeten brengen om grotere wijsheid en meesterschap te kunnen verwerven. Bij elk van de Zeven Heilige Vlammen hoort een geascendeerde Meester, die zijn wijsheid aan deze energiestroom meegeeft. 

Deze dag zal je verder brengen op je pad van Meesterschap! Welkom in de nieuwe tijd! Welkom in 5D! 

Buitenaardsen

In deze ascensie-dag gaan je ook contact maken met jouw eigen multidimensionaliteit. Je bent veel meer 'jij' dan alleen de 'jij' hier op Aarde. Je hebt zielsdelen in de andere dimensies die klaar staan om met jou een te worden zonder je individualiteit zelf te verliezen. Sterker, je breidt haar uit! Je gaat informatie krijgen die wij Petra en Jaco, voor je gaan channelen van welke aard van liefde en wijsheid ook. Tevens ga je via een geleide meditatie zelf contact maken me de zielsdelen die zich aan jou vertonen. Wezens van de Plejaden, Venus, Orion etc.

Uit het nawoord van het boek van MediumJaco:

Altijd zijn we omringd met de Spirits en deze communiceren graag met ons. Veel informatie komt er op deze wijze tot ons. Met het bespreken van de Heilige Vlammen kwamen er grote en zeer wijze en liefdevolle opgestegen Lichtmeesters tot ons. Ze hielden van onze enthousiasme. Communicatie met Meester Sanada, Meester Hillarion en Meester Saint Germain is voor ons de gewoonste zaak van de wereld geworden. We waren ons er nog niet van bewust dat we langzaam maar zeker werden voorbereid tot samenwerking. Ons werd gevraagd de Heilige Vlammen onder de aandacht van de mens te brengen via workshops. Diezelfde avond kwamen er vele soorten vormen van bewustzijn van andere Stellaire werkelijkheden en vroegen of ze zich ook mochten komen voorstellen in de nieuwe workshops. “De mens is nu klaar om tot een multidimensionaal bewustzijn te komen.” Ze willen graag door Petra en mij heen spreken om zo tot eenheid te komen met de mens die zich daarvoor openstelt. Ze willen zich zelfs gaan laten zien! Je begrijpt dat we diep onder de indruk waren en op de vraag waarom wij uitgekozen waren antwoordde Saint Germain: “Omdat het in de sterren staat geschreven.”  Lees verder

De ascensielessen zullen door Petra Plasmeijer en Jaco Elken samen worden gegeven op Boerderij de Vrije Geest in Toldijk.

Petra Jaco
www.trancemediumpetra.nl www.mediumjaco.nl

* Ervaring of voorbereiding is niet nodig. Wil je wel alvast meer informatie over de opgestegen Lichtmeesters en de Zeven Heilige Vlammen, raden we je het gelijknamige boek van Aurelia Louise Jones aan van Uitgeverij Akasha.

Bijdrage voor deze volledige dag is € 175,00 incl. BTW. Inschrijven kan nu via Medium Jaco of de Spirituele en Intuïtieve Academie.

  • Toldijk: zaterdag, 11 mei 2024

Aanvang: 10.00 uur. Afronding 16.00 uur.

Locatie: Boerderij de Vrije Geest

Inschrijven

Klik hier om in te schrijven.

Meditatie

Klik hier om de Zeven Heilige Vlammen meditatie te downloaden.